Pyydä ilmainen hinta-arvio

Täyttämällä alta löytyvän lomakkeen saat arvion omistamiesi rahojen arvosta. Lomakkeeseen on mahdollista liittää kuva kyseessä olevasta tuotteesta, jolloin arviointi on minun osaltani helpompaa. Vastaan viestiinne henkilökohtaisesti mahdollisimman pian. Hinta-arvio ei sido mihinkään.

Onko rahallani keräilyarvoa?

Nyrkkisääntönä voidaan sanoa, että itsenäisyysajan (1917 – 2001) käyttörahoilla ei ole juurikaan keräilyarvoa, koska käyttökolikoiden valmistusmäärät lasketaan yleensä miljoonissa, ne eivät siis ole harvinaisia.

Usein löytyy mummin ja vaarin kaapeista, esim. lasipurkkeihin säilöttyinä, vanhoja rahoja.  Yleensä on kyse vanhoista käyttörahoista, joilla ei ole mitään keräilyarvoa. On joitakin poikkeuksia ja tietyistä vanhoista käyttörahoista maksetaan hyvä hinta. Katso nämä poikkeukset täältä.

Keräilijät ostavat tänä päivänä ensisijaisesti taittamattomia sileitä seteleitä. Voit tarkistaa täältä onko setelilläsi keräilyarvoa.

Yhteydenottolomake

  "*" näyttää pakolliset kentät

  SähköpostitsePuhelimitse

  Huom. Kirjoita alle sähköpostiosoite tai puhelinnumero, johon haluat, että otamme yhteyttä.

  Kulta- tai hopeakolikoitaSeteleitäMitaleitaMuuta

  Kuvien lähetys lomakkeen kautta toistaiseksi pois käytöstä. Voitte lähettää kuvat osoitteeseen info@kultakolikko.fi


  Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Stenvest Oy Ab:n tietosuojaselosteesta »

  Copyright © 2024

  Stenvest Oy, Klaus Damstén, Siltatie 3 A 9, 00140 HELSINKI