Näin myyt

Voit toimittaa kolikot meille seuraavasti.

1. Postitse

Lähetä kolikot meille (säilytyskotelon ja aitoustodistuksen kera, jos sellaisia löytyy) postivakuutettuna lähetyksenä osoitteeseen PL 103, 00120 HELSINKI. Postivakuutettu lähetys on varma ja edullinen toimitustapa. Alle 5000 euron arvoisen lähetyksen posti- ja vakuutusmaksu on 19,00 euroa, jos lähetys painaa alle 250 g. Jos lähetys painaa yli 250g, maksu on 28,00€.

Katso lähemmin Postin hinnat ja maksut tai googlaa ”postivakuutettu lähetys”.

Jokaisesta postikonttorista löytyy erikokoisia laatikoita, jotka sopivat kolikoiden lähettämiseen. Suosittelemme, että käytätte Blanco-luukkulaatikoita tai Blanco-pakkauslaatikoita (hinnat 1,80–4,50 €/kpl).

Blanco luukkulaatikko Blanco laatikot

Postivakuutettu lähetys – ehdot

Postin ohjeet sanovat seuraavaa: ”Postin välityksellä lähetettävät rahat, arvopaperit, jalometallit, jalokivet ja muut arvoesineet on aina lähetettävä postivakuutettuna lähetyksenä. Vakuutus korvaa vain todella aiheutuneen ja toteen näytetyn vahingon enintään vakuutusarvoon saakka. Asiakkaalla tulee olla vahinkotapahtumaa varten jotain näyttöä sisällön arvosta, esim. kuitti. Antiikki-, tunne- tai vastaavaa erityistä arvoa ei korvata.”

2. Henkilökohtainen toimitus

Voit myös tuoda kolikot toimipisteeseemme Helsingissä. Soita toimistomme numeroon 050 5050 162 ja sovi aika. Tapaamisessa saat hinta-arvion ja myydessäsi käteismaksun. (Alle 5 000 euron kaupat maksamme pyydettäessä käteisellä.)

3. Nouto

Pyydettäessä noudamme pääkaupunkiseudulla yli 500 euron arvoiset kultakolikot. Soita 050 5050 162 tai lähetä sähköposti sivun alalaidassa olevaan osoitteeseen. Annamme hinta-arvion ja sovimme noutoajankohdan.

JUHLARAHAHINNASTO