Näin hopea rahaksi – Ostetaan hopeaa Helsinki ja lähialueet
Ostetaan hopeaa

Ostetaan hopeaa

Jos sinulla on hopeakoruja, hopearahoja tai muita hopeaesineitä, voin auttaa sinua niiden myynnissä. Olen erikoistunut ostamaan kullan lisäksi myös hopeaa eri muodoissa. Voit tuoda minulle arvioitavaksi esimerkiksi vanhoja hopeakoruja, hopearahoja tai esimerkiksi astiastoja.

Vuonna 1982 perustamani yritys on erikoistunut ostamaan jalometalleja sen eri muodoissa. Ostetaan hopeaa Helsinki -hakusanan avulla löydät varmasti liikkeitä, jotka ovat valmiita maksamaan hyvän hinnan hopeakoruistasi. Minulta saat arvion monen vuoden kokemuksella ja luottamuksella. Olen palvellut vuosien varrella tuhansia tyytyväisiä asiakkaita. Arviointiprosessini on läpinäkyvä ja reilu ja teen parhaani tarjotakseni sinulle korkeimman mahdollisen hinnan.

Voit tuoda esineesi minulle arvioitavaksi tai lähettää kuvat sähköpostiini. Jos tulet käymään toimistossani, varaathan ajan ennakkoon. Arviointi tapahtuu nopeasti ja ammattitaidolla. Jos haluat tietää hopeaesineidesi arvon ennen myyntiä, voit ottaa minuun yhteyttä ja pyytää arviota. Arvio tapahtuu nopeasti ja ammattitaidolla. Tarjoan korkeimman mahdollisen hinnan ja huolehdin kaikista myyntiin liittyvistä käytännön asioista.

Näin arvo määritellään – hopea rahaksi

Hopeaesineiden arvo määräytyy sen painon, hopealajin ja hopean puhtauden perusteella. Hopean puhtautta mitataan yleisesti ottaen tuhannesosina ja puhtaimman mahdollisen hopean puhtausaste on 9999. Suurin osa hopeaesineistä sisältää kuitenkin muita metalleja seoksessa ja sen puhtausaste on tällöin alhaisempi. Hopeaesineen paino on myös tärkeä tekijä arvon määrittämisessä, sillä paino vaikuttaa hopean määrään. Mitä enemmän hopeaa on, sitä arvokkaampi se on.

Tässä on muutamia vinkkejä turvalliseen hopean myyntiin

  1. Tutki hopean nykyinen markkinahinta. Voit käyttää verkkosivustoja kuten Kitco tai Bloomberg seurataksesi hopean hintamuutoksia.
  2. Valitse luotettava ja hyvämaineinen hopeakauppias. Voit käyttää hakusanoja kuten ”Ostetaan hopeaa Helsinki”, ”hopean osto”, ”ostamme hopeaa” tai ”hopean myynti” löytääksesi potentiaalisia ostajia.
  3. Vertaile tarjouksia: Älä myy hopeaa ensimmäiselle ostajalle, joka tarjoaa sinulle rahaa. Vertaa tarjouksia eri kauppiailta ja varmista, että saat parhaan hinnan.
  4. Vältä postitse hopean myymistä, sillä se voi olla riskialtista. Sen sijaan, valitse ostaja, joka tarjoaa henkilökohtaista palvelua ja jonka voit tavata kasvotusten..
  5. Ole varovainen yksityisissä hopeakaupoissa.
Copyright © 2024

Stenvest Oy, Klaus Damstén, Siltatie 3 A 9, 00140 HELSINKI