Näin kulta rahaksi – Ostetaan kultaa Helsinki ja lähialueet
Kulta rahaksi

Ostetaan kultaa

Oletko koskaan miettinyt, että sinulla saattaa olla kaapin perällä vanhoja arvokkaita koruja? Jos olet kiinnostunut myymään kultaa, voin auttaa sinua. Vuonna 1982 perustamani yritys on erikoistunut ostamaan kultaa sen eri muodoissa, kultarahoja, kultamitaleita ja kultakoruja. Ostetaan kultaa Helsinki -hakusanan avulla, löydät varmasti liikkeitä, jotka ovat valmiita maksamaan hyvän hinnan kullasta. Minulta saat arvion kuitenkin monen vuoden kokemuksella ja luottamuksella. Olen palvellut vuosien varrella tuhansia tyytyväisiä asiakkaita. Arviointiprosessini on läpinäkyvä ja reilu ja teen parhaani tarjotakseni sinulle korkeimman mahdollisen hinnan.

Jos haluat tietää kultasi arvon ennen myyntiä, voin myös antaa sinulle arvion etukäteen. Voit tehdä tämän soittamalla tai lähettämällä sähköpostia kuvan kanssa. Voit myydä minulle kaikenlaisia kultakoruja ja muita kultaesineitä. Olipa kyseessä sitten vanha kultaraha, kihlasormus, rannerengas tai vaikka rikkoutunut korvakoru. Ostan myös kultaa eri väreissä, kuten valkokultaa ja punakultaa. Voit myös tuoda esineesi minulle arvioitavaksi. Jos tulet käymään toimistossani, varaathan ajan ennakkoon. Arviointi tapahtuu nopeasti ja ammattitaidolla.

Hinnan muodostuminen

Kultaesineiden arvo määräytyy sen painon, kultalajin ja kullan puhtauden perusteella. Kullan puhtautta mitataan karaatteina, joista 24K on puhtain mahdollinen kulta. Suurin osa kultakoruista on kuitenkin 14K tai 18K kultaa, joka sisältää muita metalleja seoksessa. Mitä puhtaampi kulta, sitä korkeampi sen arvo.

Korujen paino on myös tärkeä tekijä arvon määrittämisessä, sillä paino vaikuttaa kullan määrään. Mitä enemmän kultaa korussa tai kolikossa on, sitä arvokkaampi se on.

Tässä on muutamia vinkkejä turvalliseen kullan myyntiin

  1. Tutki kullan nykyinen markkinahinta. Voit käyttää verkkosivustoja kuten Kitco tai Bloomberg seurataksesi kullan hintamuutoksia.
  2. Valitse luotettava ja hyvämaineinen kultakauppias. Hakusanasi voi olla: ”Ostetaan kultaa Helsinki”, ”kullan osto”, ”ostamme kultaa” tai vaikka ”kulta rahaksi Helsinki”. Voit tarkistaa yrityksen maineen lukemalla arvosteluja verkossa.
  3. Vertaile tarjouksia: Älä myy kultaa ensimmäiselle ostajalle, joka tarjoaa sinulle rahaa. Vertaa tarjouksia eri kauppiailta ja varmista, että saat parhaan hinnan.
  4. Vältä postitse kultamyyntiä, sillä se voi olla riskialtista. Sen sijaan, valitse ostaja, joka tarjoaa henkilökohtaista palvelua ja jonka voit tavata kasvotusten.
  5. Ole varovainen yksityisissä kultakaupoissa, jotka tarjoavat sinulle enemmän rahaa kuin markkinahinta. Tämä voi olla huijaus.
  6. Älä myy kultaa tunteen vallassa, vaan harkitse tarkasti kaikkia vaihtoehtoja.

Copyright © 2024

Stenvest Oy, Klaus Damstén, Siltatie 3 A 9, 00140 HELSINKI